Om oss

Skönhetsateljén är en modern och holistisk skönhetsklinik som sätter kunden i centrum. Vi tror på att skönhet är något subjektivt och personligt, och vi strävar efter att erbjuda en personlig upplevelse och behandlingar som passar just dig och dina behov. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig vackra och trivas med sig själva.

Virginia

Virginia Viveros är en passionerad och engagerad entreprenör med över 20 års erfarenhet inom sjukvårds- och skönhetsbranschen. Med en bakgrund som intensivvårdssjuksköterska och anestesisjuksköterska har Virginia en gedigen kunskapsgrund och förståelse för människokroppen och dess behov.

Efter att ha arbetat på framstående kliniker som Akademikliniken och Rigshospitalet, startade Virginia Skönhetsateljén 2013 med visionen att skapa en modern klinik som erbjuder skönhetsbehandlingar med ett holistiskt förhållningssätt. Hon tror på att varje individ är unik och att skönhet bör anpassas efter varje persons förutsättningar.

Som ägare och VD för Skönhetsateljén, har Virginia skapat en verksamhet som strävar efter att göra kunderna nöjda och ge dem en personlig upplevelse. Hon är ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom skönhetsindustrin, och arbetar hårt för att erbjuda ett brett utbud av behandlingar och produkter som passar alla.

Monalisa

Monalisa är en erfaren LPG-terapeut som har arbetat med LPG-tekniken i över femton år. Precis som Virginia, har Monalisa en stark passion för att hjälpa kunder att uppnå en ungdomlig och frisk hud och bekämpa envisa celluliter genom sina skickliga behandlingar.

Hon är välkänd för sin kompetens och expertis, samt för sitt mjuka och omtänksamma förhållningssätt gentemot kunderna. Detta är särskilt viktigt när det gäller vaxning, där Monalisa utför behandlingarna på ett skonsamt och effektivt sätt, vilket gör upplevelsen mer bekväm och mindre smärtsam för kunderna.

Som en rolig och vänlig person är Monalisa lätt att prata med och trivs med att skapa en avslappnad och trevlig atmosfär på Skönhetsateljén. Hon bidrar till att kunderna känner sig bekväma och välkomna, i linje med Virginias vision om en holistisk och personlig upplevelse. Med sitt vackra leende och mjuka sätt, kompletterar Monalisa teamet på Skönhetsateljén och bidrar till en exceptionell kundupplevelse.

Sanna

Diplomerad Med.Fotvårdsspecialist.

En lycklig världsmedborgare med passion för resor,arkitektur,blommor och podiatri.

Jag hjälper dig med nageltrång,hälsprickor, liktornar, förtjockade naglar osv.
Du får också tips och rådgivning kring skor, inlägg,avlastningsprodukter och vårtor.
En skön och avslappnande fotmassage ingår i alla mina behandlingar.
Jag är försäkrad och medlem i Svenska Fotterapeuterna.

Välkommen till en helhetsupplevelse med fötterna i focus.

Våra tjänster

Skönhetsateljén erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från ansiktsbehandlingar och injektionsbehandlingar till laser hårborttagning och medicinsk skönhetsvård. Vi lägger stor vikt vid att använda produkter och tekniker som är säkra och effektiva, samtidigt som vi anpassar dem efter varje individs unika behov och förutsättningar.

Våra produkter

I vår webshop kan du hitta ett noggrant utvalt sortiment av skönhetsprodukter från välkända varumärken som Natura Bissé och DermaQuest. Vi strävar efter att erbjuda det bästa inom hud- och kroppsvård, och vi utökar kontinuerligt vårt sortiment med fler varumärken och produkter.

Boka en behandling

Vi välkomnar dig att upptäcka våra behandlingar och tjänster genom att boka en tid hos oss. Klicka på ”Boka Online” i menyn för att se vårt utbud av behandlingar och priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina skönhetsmål och få dig att känna dig vacker, både på insidan och utsidan.