Retur och ånger rätt

Retur

För oss på Skönhetsateljen är det viktigt att du som kund är nöjd. På vår webbshop har du 14 dagars ångerrätt, räknat från det att du tar emot varan. Alla typer av produkter som returneras ska vara oanvända ‘och’ kompletta med tillverkarens lappar kvar och i obruten originalförpackning det samma gäll. Vi godtar alla returer, så länge varorna returneras inom 14 dagar och kommer fram till oss i samma skick som vid leverans.

Om du har frågor angående byten och returer är du välkommen att höra av dig till oss via kontaktformulär, maila till info@skonhetsateljen.se

Varorna som du vill returnera eller byta skickar med en retursedel som du klistrar fast på paketet. Sedan lämnar du in paketet hos närmsta postombud. Skönhetsateljen tar ut en kostnad för returhantering på 89 kr. Använd alltid emballage som är godkänt av PostNord och förpacka varan väl så att den inte skadas vid transport. Det går utmärkt att använda den kartong eller påse som du fick dina varor i. Tänk på att det är du som avsändare som har ansvar för varorna tills vi mottagit dem. Så fort vi mottagit din retur och ser att varan är i oanvänt nyskick annulleras din beställning av varan i fråga. Om du betalat med kort förs motsvarande summa över till ditt bankkonto. Om du valt att betala med faktura krediteras varans belopp. Returer med paketinslagning ersätter vi endast summan för produkten, ej avgiften för paketinslagning. Eventuell fraktavgift återbetalas ej. Vi kontaktar dig via mail när vi har behandlat din retur.

Vi väljer noggrant ut våra varumärken och vårt mål är att enbart erbjuda produkter av högsta kvalité. Skulle du trots allt råka ut för en felleverans eller defekt vara ber vi dig att kontakta oss snarast möjligt. Skönhetsateljen står självklart för frakten vid reklamationer och leveransfel. Kontakta oss här om du vill reklamera en vara och invänta svar från oss. Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendation. Distans- och hemförsäljningslagen gäller när du som privatkund handlar hos La Leia. Läs mer på Konsumentverkets hemsida. Skicka din reklamation till: Skönhetsateljen , kärleksgatan 3A, 211 45 Malmö. Självklart gör vi allt för att du ska bli en av våra många nöjda kunder!

%d bloggare gillar detta: